2013. június 28., péntek

Nem kéne!

Hurrá és ajjajj egy terítésre, avagy még mindig nem vagy normális, de azt hiszem, ez már nem újdonság, szóval villantom inkább azt, ami az.
Van friss White Balloons rész - tudjátok a kis Real Life-os akármicsodám, ami inkább ilyen kis lélekborogató kikapcsolódás -, olvasni ITT lehet. Bár ez messze nem vidám fejezet. Hm, a Harapj meg! II. legutóbbi frisse is elég sötétre sikeredett, ebbe se süt a Nap, azt hiszem, megártott az esős idő, vagy az előtte lévő kánikula.

Akárhogy is legyen, bármi is tett be, megint új történeten agyalok, tudom, előbb meglévőt kéne befejezni. Be is fogom, eskü! (Már íródik a Harapj meg! II. következő fejezete, rajta vagyok, csak lassan haladok.)
Az új veszélyforrás váza nagyjából elkészült, vannak fő és főbb karakterek, helyszín is rendben, a cselekmény még alakulóban, de már az is szépen körvonalazódik. A legnagyobb kérdés, hogy fantasy legyen, vagy Real Life. Képtelen vagyok dűlőre jutni, mert így is, úgy is lehet alakítani, úgy hiszem ha beletenném azt, amitől fantasynek lehetne mondani, az nem adna igazi többletet. RL-t viszont nem igazán tudok/szeretek/szoktam írni - nem véletlen!
Szóval még tipródom fölötte, és amíg ez a dilemma él, addig nem is kezdek igazán bele az írásába, fel lehet lélegezni! XD

1 megjegyzés:

  1. Most már jöhetne az a HMII. fejezet!:DDDDDDD
    várjuk már , várjuk már borzasztóan :D

    VálaszTörlés