2012. szeptember 23., vasárnap

Hogyan tovább?

Harapj meg! szünetet hirdetek  - mintha nem lett volna elég nyilvánvaló eddig, hogy nem érkezett friss fejezet...
Ennek két oka van; numero egy: olyan rész jön, hogy alaposan át kell gondolnom, mi, hogyan, merre legyen; numero kettő: nincs időm! Az olvasmánylistám kilométer hosszú, referátumot is kell tartanom - szóval végül is ideális a körülmények írásra -, tömbösített órám is van, szóval ez a helyzet. Kis kényszerpihenő a történetben. (Remélem nem lesz hosszú!)

A másik, amiről itt szót ejtenék még: felkerült Imagine-re mindaz, mi eddig a Tükörszilánkokból elkészült! Olvasható ITT. Viszont a fenti okokból kifolyólag ezzel sem igazán tudok haladni. Fantasztikus...

Ha minden jól megy, egy hét múlva már kilátok a dzsindzsásból, így aztán TALÁN akkor már tudok valamit alkotni a semmin felül/kívül is, addig, sajnos, azzal kell beérnetek, amit eddig felpakoltam.

Szavazás!
Köszönöm ismét, hogy ennyi szavazat érkezett, az eredményt nem tartom meglepőnek, picit talán csalódtam is volna, ha más kerül ki "győztesen". :) Hogy ennek milyen hatása lesz? Tervezek egy-két meglepetést, ajándékot, vagy mindenki hívja, ahogy jól esik, ám azt se most még. Nem kell nagy durranásra számítani, csak néhány finomságra, csemegére, nassolni valóra.

Kinek a múltja érdekel a leginkább, kiéről olvasnál többet? (Többet is jelölhetsz!)

Night
  19 (82%)
Kate
  12 (52%)
Zacharias
  12 (52%)
William
  8 (34%)
Lance
  10 (43%)
Manfred
  8 (34%)
Jack
  3 (13%)
Raphael
  5 (21%)
Victoria
  8 (34%)
Nova
  2 (8%)
Cassandra
  3 (13%)
Haakon
  0 (0%)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése