2012. november 16., péntek

Kate & Nova


Tekintve, hogy mostanában nem sok életjelet adok magamról, íme egy kis bizonyíték a létezésemre, valamint arra, hogy még ha csiga-tempóban is, de haladok! Az újabb fejezet viszont a horizonton túl van, szóval: további kitartó kutyagolásra fel!

Hogy a célig senki ne száradjon ki, íme egy kis csemege, pontosabban egy párbeszéd a bejegyzés címszereplői között. Nem nagy durranás, és a körítést most el is hagyom. Még annyit az előzetes tervekről, hogy a következő (szám szerint 5. fejezetben) Kate már megérkezik Raphaelhez a Verembe. Egy szem emberlányunk életét továbbra sem fogom megkönnyíteni, mi több, a többi szereplőnek is kijut a "jóból". Szóval ha eddig azt hittétek, szadista vagyok, akkor megsúgom: a java még csak a II. és majd a III. részben jön! :P

Addig türelmet és kitartást kérek! :)

Kate: Egyikőtök sem szokott emlékezni rá, mi történt vele teliholdkor?
Nova: Nem, teljes káosz az az este. A másnap reggel sem kellemes, akkor már tudunk magunkról, de még elég vadak és agresszívek vagyunk.
Kate: Ezért ölted meg azt a nőt.
Nova: Igen.
Kate: Kicsit se sajnálod?
Nova: Ha minden eddigi áldozatomat elkezdeném sajnálni, és imát mondani érte, évtizedekig térdelnék egy templomban, Kate. Egy idő után... érzéketlenné válsz a halálra.
Kate: Ez durva.
Nova: Nyugi, hozzá lehet szokni.
Kate: Mondd, Nova, tudod, hogy Raphael mihez akar kezdeni velem? Mármint azon túl, hogy a foglya leszek.
Nova: Amikor megbízott az elrablásoddal, azt mondta, össze fog törni téged, veled együtt Nightot és William minden tervét. Meg valami olyasmit, hogy... átörökíti a bosszúvágyát.

 

2 megjegyzés:

  1. Szia!
    Most nagyon felcsigáztál :D Vadabbnál vadabb ötletek jutottak az eszembe a jövőt illetően, de akármire is gondolok biztos nem az lesz mivel mindig meglepsz valamivel :) Ezért is szeretem annyira a történetedet és nagyon várom a folytatást. Addig is elolvasom újra az előző fejezeteket ^^ Mindent bele a folytatáshoz! :3

    Puszi: Lulu~

    VálaszTörlés
  2. Szia!
    Ha esetleg valamelyik tipped mégis megjönne, kérlek majd áruld el, mi volt az! :D
    Ha kész lesz a folytatás valaha, mindenképp visítok. ^^
    Köszi, hogy írtál! :D
    Zaku(ro)/Shaku

    VálaszTörlés