2012. november 17., szombat

Zenelista II.


A tervezettnél valamivel később jött a második eresztés, ezúttal azokat a számokat szedtem össze, amiket írás közben Night (Harapj meg!) és Khareef (Tükörszilánkok) jeleneteinél hallgatok. A két karakter között természetesen akad hasonlóság, a lycant egyelőre jobban szeretem, mert régebb óta van velem, ebből adódóan jobban ismerem. A herceg az elképzeléseim, valamint a benne rejlő lehetőségek miatt csigázza fel a kíváncsiságomat, de még mindig nem tudom olyan biztos kézzel irányítani, mint szeretném.

Mindkettejükben meg van a hajlam jóra, rosszra egyaránt, ehhez mérten hibáznak, nem ismerik el mások igazát, engedik át magukat egy-egy indulatnak, pillanatnyi hangulatnak - Khareef jobban, Night kevésbé. Elsőre jellem tekintetében talán nem is annyira eltérőek, de mivel már az alaphelyzetük, családi hátterük is szögesen eltér, ezért előfordulhat (elő is fordul), hogy egy-egy helyzetben másképp reagálnak - ami azt hiszem, teljesen érthető, ciki is lenne, ha tök egyformák lennének.

Khareef érzelmileg sokkal kiegyensúlyozottabb, az esetek túlnyomó részében tökéletesen tisztában van azzal, hogy mit akar elérni, célja, jövőképe markánsan körvonalazódott (nem csak benne, de talán éppen ezért bennem is). Night viszont meglehetősen labilis tud lenni, imbolyog, legalább olyan könnyű lenne belőle antihőst, mint hőst csinálni, így aztán még előttem se nyilvánvaló, mi lesz belőle a végére - pedig lassan nem ártana tutira tudni.

Tükörszilánkok - Khareef
Jesper Kyd & Lorne Balfe - The Hidden City
Ramin Djawadi - The King's Arrival
Zack Hemsey - Redemption
Jeremy Zuckerman - The Rally
E.S Posthumus - Unstoppable
Two Steps From Hell - A Hole In The Sun
Two Steps From Hell - Jump!
Two Steps From Hell - Norwegian Pirate
Two Steps From Hell - Moving Mountains

Bónusz az egész sztorihoz: Veigar - Dawn Of The Titans

Harapj meg! - Night
Sick Puppies - Going Down
Rise Against - Savior
Within Temptation - Our Solemn Hour
30 Seconds To Mars - Hurricane
Celldweller - The Wing Of Icarus
Evans Blue - Cold (But I'm Still Here)
Hikaru Nanase - Proclamation Of Madness
12012 - Cyclone
Linkin Park - Across The Line

Bónusz az egész sztorihoz: Skillet - Awake And Alive

//A következő delikvensek Manfred (Harapj meg!) és Ahkard (Tükörszilánkok) lesznek! :D//

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése