2011. november 1., kedd

Cry me a river...

Hiszti következik, akik ezt nem bírják (köztük jó magam), azok forduljanak el, csukják be fülüket, szemüket, de elsősorban szájukat. Orrbefogást nem ajánlok... Szóval...

NEM MEGY! Egyszerűen kész, fék és kampó, nem bírok egy nyomorult sorral sem előrébb jutni, és ami a legszebb, hogy ma még föl is ment bennem a pumpa, amikor a neten sztorit keresgéltem, és egy rakás slash/yaoi/BL tódult a képembe! (Nincs velük semmi bajom - ha normális a történet -, de már olyan pofátlanul küldik az ember képébe, hogy kicsit besokalltam! Lassan azt fogom hinni, hogy gáz heterónak lenni, vagy fiú-lány szerelemről írni. -.-) Ha van olyan funkció a legtöbb oldalon, hogy direkt ilyen sztorikra keressünk rá, akkor miért nincs olyan, ami ezeket letiltja, vagy kiszórja a keresésből? Oké, befejeztem, úgysem ez a magánválságom epicentruma, vagy oka.

Van két-három jelenet, amit nagyon-nagyon jó lenne mér megírni a Bite me!-ből, de tudom, ha azok meglennének, nem haladnék tovább a sztorival. Szóval nem merem őket megírni, mert ismerem magam.
Plusz egy rakat másik vázlat is petárda módjára puffog a fejemben, de egynek se állhatok neki, mert mind nagyobb lélegzetvételű lenne, és azoknak is az lenne az eredménye, hogy félbemaradnak. Szép az élet sálláláá!

Ez most jól esett. Ja, és van egy jó hírem! :D Rájöttem, hogy mi lesz a szerepe Mikhailnak, Az Orosz Medvének. Csak azt nem tudom, hogy kinek mennyire fog tetszeni a rá kiszabott feladat, illetve az, hogy kivel kapcsolatos a dolog. Na, mindegy, ez még fényévekre van. Szóval vissza is kullogok, és megpróbálok összehozni valamit Night mérgezéséből.

 (A dal, ami a bejegyzés címét is adja. :P Szerintem szép, érdemes meghallgatni! :))

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése