2012. február 28., kedd

Elvileg...

A dolog úgy áll, hogy a Harapj meg! 27. fejezete hamarosan elkészül, már csak pár bekezdés van vissza. A 80%-a Zacharias körül forog, ez nem tudom, kinek mennyire jó/rossz hír, mindenesetre ez már fix. A maradék százalékot Night kapja meg, és ezzel a fejezettel nagy valószínűséggel le is zárom az első részt.

Fantasztikusan fogtok örülni, mert bazi nagy függővég lesz, pár utalással és egy megdöbbentő információval. De még nem spoilerezek, hamarosan úgyis olvashattok! :D

A második rész reményeim és terveim szerint izgalmasabb lesz, mint az első, amit ilyen szempontból akár felvezetőnk is nevezhetünk. De amit még ennél is jobban remélek az az, hogy egyszer valamikor végre befejezem!!! XD

3 megjegyzés:

  1. Hm én már nagyon várom:) Remélem az információ Kate ről fog kiderülni:) Még a végén kiderül hogy ő lesz a farkasok hercegnője:)

    VálaszTörlés
  2. Egyelőre nem mondok semmit! :P Jajj, csak el ne szúrjam! XD

    VálaszTörlés
  3. Én teljesen nem bánom, hogy a nagy része Zachariasról fog szólni, mert ő a kedvenc karakterem. :D Szerintem az első rész is nagyon izgalmas volt, meglepő fordulatokkal, de ha ezt még a másodikban fokozni fogod, az remek lesz! :)

    VálaszTörlés